Isparta

GÜZEL SANATLAR LİSESİ ARADIĞI YILDIZLARINI BULDU

Abone Ol


Güzel Sanatlar Lisesi  11 Nisan 2018 tarihinde  düzenlediği ‘’ Güzel Sanatlar Lisesi Yıldızlarını Arıyor Ses ve Çalgı Yarışması’’ nı  yoğun ilgi  ve coşkulu bir katılımla  gerçekleştirdi.

Isparta  merkez ve ilçelerinden yaklaşık 13 okul ve 42 katılımcı ile gerçekleşen yarışmada  ses kategorisinde   birinciliği Yalvaç Kaymakam Abdurrahman Bey Ortaokulu öğrencisi Nagihan Çetin  alırken, Isparta merkez  okullarından İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu öğrencisi Şevval Yalkın 2. Ve Atatürk Ortaokulu öğrencisi Muhammed Ali Ateşçi de 3. Oldu.

Yarışmanın çalgı kategorisinde ise  Ülkü Ortaokulu öğrencisi Ülkü Elif Görkem 1. , Atabey 75.Yıl Ortaokulu öğrencisi Kader Yavçın2.  Ve  Isparta Atatürk Ortaokulu öğrencisi  Efehan Bedir  3.’lük başarısı elde etti. Ses alanında  mansiyon ödülü Isparta Kadir Boylu Ortaokulu öğrencisi Dilan Yasak’a verilirken, çalgıda  mansiyon ödülünün sahibi de Atabey 75.Yıl Ortaokulu öğrencisi Ezgi Akdolgan  oldu.

Yarışma sponsoru Melodi Müzik  derece yapan öğrencilere çalgı  indirim kuponları hediye ederken,okul yönetimi de başarıyı para ödülü ile ödüllendirdi.Birbirinden yetenekli öğrencilerin katıldığı yarışmada, değerlendirme yaparken jüri  bir hayli zorlandı. Elif AKGÜL