Isparta

Herkes kurban kesebilsin diye uygun fiyatlı kurbanlıklar satışta

Pala Küçükbaş Hayvan İşletmesi, bu yıl herkes kurban kesebilsin diye küçükbaş hayvanlarını uygun fiyattan satıyor.

Abone Ol

Sav Kasabasında hizmet veren Pala Küçükbaş Hayvan İşletmesi bu yıl kurbanlık fiyatlarında indirim yaptıklarını belirtti. 

HERKES KURBAN KESSİN 

Pala Küçükbaş Hayvan İşletmesinden yapılan açıklamada, ''Herkes kurban kessin diyerek fiyatları 1.100 TL'ye kadar indirdik. Bu yıl herkese kurban kesimi uygun olsun diye fiyatları 1.100 TL'den başlattık 4.000 TL'ye kadar küçükbaş kurbanlıklarımız var.

DAVRAZ DAĞININ ETEKLERİNDE YETİŞEN KURBANLIKLAR

Isparta'nın en yüksek rakımlı, karlı, bol oksijenli Davraz Dağının eteklerinde yetişen kurbanlıklar, davraz kekiği şablası ve geven gibi ürünlerle beslendi.

KEÇİLERDE KIL KESİMİ YAPILIYOR

Keçilerde kıl kırkımı düzenli olarak yapıldığı için kesim esnasında etlerde kıl sorunu yaşanmıyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI KONTROLÜNDE HİZMET VERİLİYOR

Kesimhane Sağlık Bakanlığı bünyesinde denetlenmektedir. İl Müftülüğünden izin alınıp kesilen hayvanlar, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına ve SDÜ Proje numaraları ile kayıtlı hayvanlardır. Kayıtsız hayvan kesimi yoktur.

HİJYEN ORTAMDA İSLAMİ USULLERE GÖRE KESİM

Kurban bayramı süresince hijyenik kesimhanede teknolojiden yararlanılıp 15 kişilik profosyonel ekiple kısa sürede kesim tamamlanıp teslimi yapılmaktadır. İslami usullere göre kesilen kurbanlar kişinin isteğine göre kesilip parçalanıp teslimi yapılmaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

Pala Küçükbaş Hayvan İşletmesi

Sav Kasabası / Isparta

0 546 617 65 90

0 533 512 27 31