Isparta

ISPARTA MOBİLYA ÜRETİM MERKEZİ OLACAK

Abone Ol

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’da üretim yapan mobilya fabrikalarını gezerek, fabrika sahiplerine ve çalışanlarına kolaylıklar diledi.

İlk olarak 120 kişinin çalıştığı Kapriss Mobilya fabrikasını gezen Milletvekili Gökgöz, fabrika sahibi Zeki Yalçın ile görüşerek üretim ve pazarlama hakkında bilgiler aldı.

Ardından 35 kişinin çalıştığı Onur Mobilya fabrikasına geçen Milletvekili Gökgöz, aynı şekilde fabrika sahibi Mevlüt Köse ve çalışanları ile görüştü ve kolaylıklar diledi.

Son olarak 50 kişinin çalıştığı Reni Mobilya Fabrikasını gezen Milletvekili Gökgöz, fabrika sahibi Ahmet Can ve çalışanları ile bir süre sohbet etti.

Mobilya fabrikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’nın kalitesi ve güvenilirliğiyle mobilya üretim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Yıllar geçtikçe Isparta’da mobilya üretim sektörünün büyüdüğüne dikkat çeken Milletvekili Gökgöz; “Bugün bazı arkadaşlarımızı gezdik çaylarını, kahvelerini içtik.  Yeni fabrikalar kurmuşlar, yerlerini büyüterek üretim kapasitelerini arttırmışlar. Buda şunu gösteriyor, Isparta mobilya üretiminde kalitesi ve kapasitesiyle Türkiye’nin önemli üretim merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini göstermektedir. İnşallah bu kısa zamanda olur ve Isparta Türkiye’nin önemli mobilya üretim merkezlerinden birisi olur. Bu konuda bize düşen görev ne varsa yapmaya hazırız” dedi.   

Kendi markalarını yaratarak kalite ve güvenilirliğiyle Amerika’ya, Avrupa’ya, Afrika’ya ve Asya ülkelerine ihracat yapan Ispartalı girişimcileri canı gönülden desteklediklerini ifade ederek konuşmasına devam eden Milletvekili Gökgöz; “Bu kardeşlerimiz, arkadaşlarımız Isparta adına, Türkiye adına üretim yapıyor, istihdam yaratıyor ve milli ekonomiye katma değer sağlıyorlar. İhracat yaparak ülkemize döviz girdisi sağlıyorlar.

Her birisini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Allah yönlerini açık etsin, yollarını açık etsin. Hayırlı işler nasip etsin. Çalışanları ile birlikte fabrika sahiplerine önce sağlık, sonra kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Milletvekili olarak üretim yapan her müteşebbisin yanında olduklarının altını çizen Milletvekili Gökgöz; “Biz milletvekilleri olarak her zaman üretim, üretim, üretim diyoruz. Ancak üreterek daha fazla kalkınabiliriz. Bu doğrultuda tüm zorluklara rağmen üretim yaparak ülkemize katkı sağlayan bu kardeşlerimizin emrindeyiz. Sıkıntılarında, sorunlarında bir telefon kadar yakınız. Konsolosluk nezdinde, büyükelçilik nezdinde, kurum ve kuruluşlarla ilgili her konuda yardım etmeye hazırız. Kısacası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim söylediği gibi biz bu kardeşlerimizin hizmetkârıyız” dedi. /İbrahim DEMİRAYAK