Isparta

Isparta Şehir Hastanesi İçin Büyük Gün 20 Mart!

Abone Ol

Şehir Hastanesinde “resmi kabuller” tamamlanıyor. 17 Mart’ta eski hastanelerdeki yatan hastalar taşınacak, 20 Mart’ta poliklinik hizmeti verilmeye başlanacak.

Isparta’ya Cumhuriyet tarihinde tek kalemde yapılan Şehir Hastanesi 20 Mart tarihinde poliklinik hizmeti vermeye başlıyor.

AKFEN Holding tarafından yapılan ve ticari alanları işletilecek olan Şehir Hastanesi planlanandan 1.5 yıl önce tamamlandı.

Hastanenin tamamlanmasının ardından Sağlık Bakanlığı yetkilileri hem fiziki olarak, hem de tıbbi cihaz olarak kabul işlemlerini sonuna geldi.

Edinilen bilgilere göre Sağlık Bakanlığı ile AKFEN yöneticileri arasında bakalıkta yapılan toplantıda hastanenin hizmet vermeye başlayacağı tarih kesinleşti. Edinilen bilgilere göre Devlet Hastanesi ve Doğumevi’ndeki yatan hastalar 17 Mart Cuma günü Şehir Hastanesine taşınacak. Poliklinik hizmetleri ise 20 Mart Pazartesi gününden itibaren verilmeye başlayacak.

Odalarından, tıbbi cihazlarından, temizliğinden, bekleme salonların, hasta yönlendirmesinden, otoparkına kadar Avrupa’nın en iyi hastanelerinden biri olarak gösterilen Şehir Hastanesinin resmi törenle açılışını ise Mart ayı içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı belirtildi.