Isparta

ITKM Camii’si Kadir Gecesi İbadete Açılacak

Abone Ol

2004-2009 yılları arasında Isparta’da Ak Belediyeciliğin dev bir eseri olan Ticaret ve Kültür merkezi, yapım çalışmaları bitme aşamasına gelip tam faaliyete geçmeye hazırlanırken 2009 seçimlerinde Mhp adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın seçimleri kazanmasıyla Isparta’da ITKM gibi bir çok hizmet eseri rafa kaldırıldı.

En önemli hizmet eseri olan ve tam 10 yıldır kaderine terk edilen ITKM inşaatı gün, gün çürümeye başladı. Eften, püften bahanelerle ITKM’yi açmayan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya kabus gibi 2 dönem yaşattı. Anlamsız, gereksiz heykeller yaparak ve bunlara sanat eseri deyip Ispartalıların parasını çar, çur etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’nin Belediye Başkanı adayı olan Şükrü Başdeğirmen, seçim vaadi olarak Millet’e göreve geldiğinde ilk iş olarak ITKM için söz verdi. Başdeğirmen, Isparta’lıların teveccühü ile seçildi. Başdeğirmen’nin Başkanlığı Isparta’da bayram havası yaşattı. Göreve gelir gelmez projelerini hayata geçirmek için, verdiği sözleri yerine getirmek için çalışmalar başlatan Başdeğirmen, Isparta’nın kronikleşen ITKM’ye neşter vurarak bitmesi ve Isparta’lıların hizmetine sunulması için çalışmaları başlattı. Konuyla ilgili yetkili makamlara talimat verdi.

ITKM CAMİİ’Sİ KADİR GECESİ İBADETE AÇILACAK

Başkan Başdeğirmen, ITKM inşaatının eksiklerinin hemen bitmesi için  ve ITKM Camii’sininde Kadir gecesinde ibadete açılması için çalışmalar başlattığı öğrenildi.