Isparta'nın Sütçüler İlçesine bağlı Çukurca Köyü'nde 1999 yılında köyün en genç isimlerinden biri olarak adaylığını koyan Hasan Şahin, o tarihten bu zamana kadar muhtarlık görevini sürdürüyor. 

1999 yılından beri kesintisiz olarak 5 dönem mahallesine muhtar seçilen  Hasan Şahin, Çukurca Köyü'nde vatandaşların her işini gören bir birey haline geldi. Muhtar Şahin, geçen dönem 31 Mart seçimlerinde de hiç rakipsiz olarak tek başına yine mahallenin muhtarı oldu.  Yaklaşık olarak 30 seçmenin oy kullandığı bu köyde Muhtar Şahin'e oy olarak en yakın rakibi 3 oy aldı.

KARŞISINA HENÜZ RAKİP ÇIKMADI

Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış Halk Otobüsü Şoföründen Örnek Davranış

Çukurca Köyü'nde 24 yıllık muhtarı olan Şahin,  " 24 yıldan beri köyüme hizmet ediyorum. 5 dönemdir gece gündüz halkımın hizmetindeyim. Bu kez halkımız beni 6 dönem için tekrar muhtarlığa adayım. Sizin aracılığınızla bana tekrar güvenen Çukurca Köy halkına sonsuz teşekkür ediyorum, sağ olsunlar var olsunlar. Isparta şuan en kıdemli muhtarlar arasındayım. Bu zamana kadar il ve ilçe merkezine çok uzak olan köyümüze her türlü hizmeti getirmeye çalıştım. Köy nüfusumuz az ve de yaşlıdır. Ben onlardan genç birisi olarak her türlü kişisel işlerine koşuyorum. Şuanda yine adayım ve karşıma rakip çıkmadı." dedi.

Haber/ Ali Rıza Cesur