Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Dünyanın en büyük elektrikli motosiklet üreticisi Akeso, yeni geliştirdiği YAGİ modelini Isparta’daki Ozzy Motors'da satışa sundu.

Isparta

Muharrem Ayının gelmesi ile birlikte bugun Isparta Mimarlar Odası’nda aşure etkinliği düzenlendi.

Isparta

Bahçelievler Mahallesi 109. Cadde üzerinde meydana gelen olayda, İddialara göre, yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesi'nde meydana gelen kazada kontrolden çıkan bir otomobil bahçeye savruldu. Şans eseri kazada yaralanan olmadı.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesi Çetince Köyü’nde dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada otomobilin lastiği patladı.

Isparta

İl merkezindeki 2 Okul güçlendirme projelerinde ciddi skandallar binanın temel bağlantısı olmadan güçlendirme yapıldığı ortaya çıktı.

Isparta

Isparta’nın Sütçüler İlçesi'nde son 12 yıldır süren vahşi madencilik faaliyetleri, bölge halkını ve ekosistemi tehdit etmeye devam ediyor.

Isparta

Burdur’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu hayatını kaybeden Hasan Turgut ve Adem Burgaz'ın enişte ve kayınbirader oldukları ortaya çıktı.

Isparta

Isparta'nın Eğirdir İlçe Kaymakamı Adem Çelik, İzmir Torbalı İlçe Kaymakamlığına atandı. Çelik, yeni görev yerine uğurlanırken pek çok personel kendisini...

Isparta

Isparta’nın Sav Kasabasında Muharrem ayı dolayısıyla cuma namazı sonrası cemaate aşure ikramında bulunuldu.

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Körküler Köyü’nde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen geleneksel festivalin ardından, salı günü de Kerbela Şehitleri anısına Aşure...

Isparta

TFF U19 Bölgesel Ligi’nde büyük bir başarıya imza atan Isparta 32 Spor, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde...