Isparta Müftülüğü, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından yapılan hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünü dolayısıyla Isparta Müftülüğü Konferans Salonu’nda '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' programı düzenledi.

13 Temmuz 2023 Perşembe günü yapılan programa, İl Müftüsü Vekili Halil Taş, Müftü Yardımcısı Seyit Böğet,  Müftülük personeli, Kur’an Kursu öğreticileri, İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.

Isparta'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı Maddi Hasar Oluştu Isparta'da 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı Maddi Hasar Oluştu

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz sinevizyon gösterisi izletildi.

İl Müftüsü Vekili Taş, yaptığı konuşmada 15 Temmuz 2016 tarihinde vuku bulan menfur darbe girişimi gecesinde necip milletin gösterdiği kahramanlık örneklerinden birkaçını dinleyicilere aktardı. Taş, özellikle camilerden okunan salaların ne derece etkili olduğunu ve öyle zamanlarda okunan salaların hikmetini ve bu durumlarda yapılması gerekenleri de sözlerine ilave etti.