Isparta'da elektrik kesintisi (28 Nisan pazar) Isparta'da elektrik kesintisi (28 Nisan pazar)

15 Mart ilanına e-Devletten başvurun: İşte aranan şartlar

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden bekçi alımı ilanı yayımlandı. Bu ilan kapsamında aranan şartlar da paylaşıldı.

 18-45 yaş arası bekçi alımı ilanı yayımlandı! 15 Mart ilanına e-Devletten başvurun

2023 Yılı içerisinde iş arayan vatandaşları ilgilendiren gelişmeler yaşandı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bekçi alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana e-Devlet üzerinden başvuru yapılabileceği bildirildi. Özel sektöre farklı illerde bekçi alımı yapılıyor. Peki aranan şartlar neler?

ARANAN ŞARTLAR

Bekçi alımlarının şu an için sadece özel sektör için olduğu ifade edilerek özel sektörde bekçi olarak görev yapmak isteyen adaylarda yaş şartı olmadığı bildirildi. Bununla beraber 18 - 45 yaş arası vatandaşların başvuru yapabildiği ifade edildi. Her ilan için özel şart belirlendi ancak genel şartlar şöyle oluyor:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak lazım
– Alkol, uyuşturucu ya da uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak

– Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak

– En az ilköğretim, lise ya da dengi okul mezunu olmak lazım (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir)

– Vardiyalı çalışmaya uygun olmak

BAŞVURU DETAYLARI 

Aşağıdaki link üzerinden bekçi alımı ilanlarını paylaştık. Bu ilanların üstüne tıkladığınızda özel şartlar ve detayları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca açılan saydada yukarıda bulunan e-Devlet ile giriş kısmından giriş yaparak başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İlanlar için TIKLAYIN.