Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Ak Parti Isparta İl Başkanı Serken Keskin ve Yönetimi Mehmet Tönge Kapalı Pazar Yeri'nin açılışını gerçekleştirdiler. 

Açılış sonrası Başkan Başdeğirmen Eşiyle birlikte pazar yerinde vatandaşlarla sohbet etti, pazar alışverişi yaptı, mahalle sakinlerin uzun zamandır bekledikleri hizmetlerin gerçekleşmesinden dolayı Başdeğirmen’e teşekkürlerini sundu.

Pazar yerinin açılışında, mahalle muhtarı Osman Kinay Başdeğirmen'e mahalleye yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "Başkanımız, mahallemize asfalt altı yapı, pazaryeri ve birçok konuda gerekli ilgiyi göstermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz" diyerek teşekkür plaketi takdim etti. Mahalle sakinleri de Başdeğirmen'e tüm hizmetleri için teşekkür ederek, mahallelerinde misafir ettiler.

Ayrıca, vatandaşlar, atıl kalan sosyal tesislerin faaliyete geçirilmesi kahvehane ve yeni marketler için Başdeğirmen'den yardım talep ettiler. Başkan Başdeğirmen, sosyal tesisin durumunu inceleyeceğini ve gerekli çalışmaları yapacaklarını müjdeledi.

Kapalı pazar yeri Mehmet tönge halkı için oldukça memnuniyet vericiydi. 

“Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Kadın 100 Eser” “Cumhuriyet'in 100. Yılında 100 Kadın 100 Eser”

Başkan Başdeğirmen'in mahallelerine verdiği hizmetler, vatandaşların takdirini kazandı.