Isparta Jandarma Komutanlığından yapılan açıklama şöyle: “Isparta ili Aksu, Atabey, Eğirdir, Gönen, Uluborlu, Keçiborlu, Merkez ve Senirkent ilçelerinde Temmuz 2023 tarihinden itibaren Jandarma sorumluluk bölgesinde 16, Polis sorumluluk bölgesinde 2 olmak üzere toplam 18 bağ evi ve konutta hırsızlık olayı meydana gelmiştir. Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli S.D. isimli şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş timleri tarafından koordineli olarak yapılan ısrarlı takip ve çalışmalar neticesinde icra edilen operasyon sonucunda saklandığı adreste yakalanmıştır. Şüphelinin çalmış olduğu malzemeler ikametinden uzak bir adreste kiralamış olduğu gizli depo içerisinde bulunarak ele geçirilmiş, bazı malzemeleri ise Isparta ve Burdur illerindeki hurdacılara sattığı tespit edilmiştir. Ele geçirilen muhtelif eşya ve malzemeler müştekilere teslim edilmiştir. 
Adli makamlara sevk edilen şüpheli S.D. isimli şahıs tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 
Isparta ilinde 18, Afyonkarahisar ilinde 2, Denizli ilinde 2, Uşak ilinde 1 olmak üzere meydana gelen toplam 23 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmıştır” denildi.
Haber Merkezi

Şartları Taşıyan Öğrenciye 5 Bin Lira Destek Şartları Taşıyan Öğrenciye 5 Bin Lira Destek