Isparta'da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla ve gururla kutlandı. Isparta’da her yaştan birey, Isparta Valiliği tarafından düzenlenen törene katıldı.

Tören, ilk olarak çelenk sunumuyla başladı. Ardından, kortej yürüyüşü şehrin sokaklarını doldurdu. Bu etkileyici yürüyüşün başlangıcında geleneksel halk oyunları gösterileri, Türk kültürünün zenginliğini sergiledi. Halkın coşkuyla eşlik ettiği bu anlar, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı.

Geçit töreni mehteran takımının yürüyüşü ile başladı.

Isparta'daki kutlamaların anlamını daha da derinleştiren bir diğer an ise, nizami yürüyüşle sahnelendi. Askerler, disiplinleri ve birlikleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü temsil ettiler. Ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü, Isparta Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Isparta İtfaiyesi de araçlarla geçite devam etti. Türkiye Hemşireler Birliği, Türkiye Harp Malûlü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi gibi kuruluşlar da törende yerlerini aldı.

Törenin son bölümünde ise Isparta'nın gurur kaynağı olan başarılı sporcular ödüllendirildi. Isparta Valisi Aydun Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta milletvekilleri Yalım Halıcı ve Hasan Basri Sönmez, sporculara, verdikleri emek ve elde ettikleri başarılar için madalyalarını takdim etti. / Özge Kılınç

Isparta'nın Gün Doğumu Havadan Görüntülendi Isparta'nın Gün Doğumu Havadan Görüntülendi