Türkiye Kamu-Sen Isparta Şube Başkanı Hilmi Yılmaz, konfederasyona bağlı sendikaların 31. Kuruluş yıl dönümleri nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yılmaz mesajında; "Türkiye Kamu-Sen’i var eden sendikalarımız 31. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Bizi biz yapan ortak değerlerimize bağlı kalarak, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” anlayışı içinde Türkiye Cumhuriyetinin varlığını ve geleceğini, kamu görevlilerinin haklarını koruyup, daima daha iyiye ve güzele ulaşmayı hedefleyen sendikalarımızın 31. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyoruz.

Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde

Sendikalarımız, bugüne kadar yürüttüğü faaliyetlerle kamu görevlilerimizin en büyük güvencesi olmuş, kuruluş ilkelerine bağlı kalarak; “ilkemiz önce ülkemiz” diyerek; üreten, yol gösteren, hak eden ama hak ettiğini mutlaka alan bir sendikacılık anlayışını Türk sendikal hareketine kazandırmıştır. 

Türkiye Kamu-Sen’i oluşturan sendikalarımız, kurulduğu 18 Haziran 1992’den beri, kamu çalışanlarını ayrıştıran değil Türk milletinin bir parçası olarak kuşatıcı bir anlayış geliştirmek; kamu görevlilerimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek misyonuyla erdemli bir sendikal hareketin de öncülüğünü yapmaktalar.

31. yılımızı doldurduğumuz bu süre zarfında sendikalarımızda yer alarak, üye olarak, destek vererek doğru yerde durmuş; işyeri temsilcilerinden şube başkanlarına, şube yönetim kurulu üyelerimize, ilçe ve il temsilcilerinden genel merkez yöneticileri ve genel başkanlarına kadar, herkese tek tek teşekkür ediyor; ailemize kattıkları değerden dolayı, minnetlerimi ifade ediyor, hayatta olmayan tüm arkadaşlarıma da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.