7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından iki ayrı etkinlik düzenlendi.
 
Bu kapsamda ilk olarak “Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Sivil Havacılık Tarihi” konulu bir konferans gerçekleştirildi. Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla yapılan etkinlikte, Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Eryılmaz “Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Sivil Havacılık Tarihi” başlıklı sunumunu yaptı. Doç. Dr. Eryılmaz, katılımcılara Türk Sivil Havacılığının tarihçesi ve bugünkü gelişimi hakkında bilgi verdi. 

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret

Konferansın ardından Sivil Havacılık Yüksekokulu ile Havacılık ve Uzay Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen “Uçurtma Şenliği”ne geçildi. Keçiborlu ilçesi 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen şenlikte, Yüksekokul yönetimi ve öğrenciler ilçe halkıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu.

SDÜ Basın