Isparta’da 9 yaşındaki Serra  Arısoy, sosyal medyada önüne denk gelen bir videoda bir öğrencinin saçı yok diye dalga geçirmesinden dolayı çok etkilendi. Videoyu izlerken üzüldüğünü gören ailesi de videodaki öğrenciyi buldu. Aile öğrenci için ne yapabiliriz diye düşünürken küçük kız öğrenciye saçlarını bağışlama kararı aldı.

Isparta'da Metafizik Uzmanı Büyüleri Çözecekmiş Isparta'da Metafizik Uzmanı Büyüleri Çözecekmiş

Hayatında saçlarına makas değmediğini belirten 9 yaşındaki Serra Arısoy ; “Hayatımda hiçbir zaman saçlarımı kestirmedim. O videoyu gördüğüm ana kadar saçlarımı kestirmeyi hiç düşünmedim. Ancak izlediğim video beni çok üzdü. Ailemden de videoyu izlediğinde onlar da etkilendi” dedi

Olayın ardından Arısoy, Isparta’da uzun yıllar kaynak saç işiyle uğraşan Mustafa Arısoy ile birlikte saçlarını bağışlamayı düşündü. Arısoy; “Birden karar verdim. Ardından aileme danışdım. Ailem bu olaya çok şaşırdı. Çünkü ben saçlarıma hiç dokundurmuyorum. Ardından babam o öğrenciye ulaşarak, onun kafa yapısını ve ölçülerini aldı. Nasıl bir saç istediğini sordu. Aldığı ölçülere göre benim uzun saçlarımdan yeteri kadarını kesti. Ona belirli aşamalarda şekil verdi. Ardından öğrenciye yolladı.

ÇOK MUTLU OLDUM

Saçlarının lösemi hastası öğrenciye ulaşmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Arısoy; “Saçlarımı ilk defa başka birinde gördüm. Bu durum beni çok mutlu etti. Babam tam da onun istediği gibi saçlara şekil verip kestirmiş. O öğrenci de bu saçları çok beğendi” dedi.

BENİM KIZIM BU OLAYDA ÖNCÜ

Evladının saçlarını kestirip yardım etmek için bağışlamasından dolayı gurur duyduğunu belirten Mustafa Arısoy; “Kızımın saçlarını ben kestim. Kestirirken hiç içinde burukluk yoktu. Aksine verdiği kararın arkasında duran tavırları vardı. Isparta’da 30 yıldır kuaförlük ve kaynak saç işiyle uğraşıyorum. Serra’dan aldığım saçları lösemi hastası öğrencimizin istediği gibi şekil ve renk verip yolladık” dedi. Bu olayın ardından birçok müşterimiz de bu bağışa katılmak istedi. Olayı duyan herkes hiçbir ücret talep etmeden saçlarını bağışladı. Kimi müşterimiz ise para yardımı yaptı. Şuan elimizde bağış için bekleyen birçok hazır halde bulunan saçlarımız var” ifadelerini kullandı.

Haber/ Ali Rıza Cesur