Ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı gençlerin yetişmesini görev üstlenen Anadolu Gençlik Derneği (AGD), gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onlara destek olmak amacıyla yeni bir çalışmaya imza atıyor. Liseler Komisyonu’nun koordinesinde gerçekleşen "Babamın Mesleği" temalı Çok Kısa Film Yarışması ile gençlerin içerisindeki cevheri ortaya çıkarmak isteyen AGD, kültür-sanat alanındaki çalışmalarıyla da gençlerin yetişmesine katkı sunuyor.

AGD Liseler Komisyonu, Karavan Grupları tarafından düzenlenen  "Babamın Mesleği" temalı Çok Kısa Film Yarışması  genç yetenekleri desteklemeyi amaçlıyor. Gençlerin, babalarının meslekleri üzerinden düşündükleri, hissettikleri ve ifade ettikleri bir kısa video (short/reel) oluşturmasını isteyerek onların zihin dünyalarını katkı sağlamayı amaçlıyor. Birinciye 5.000 ₺,  ikinciye 2.500 ₺, üçüncüye 1000 ₺’nin verileceği yarışmaya katılmak isteyen gençler, 17 Aralık tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Gençler, başvuru ve detaylı bilgiler için sosyal medyada @karavanliseler hesaplarından veya [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirler.

Haber Merkezi