Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi “Her genç bir gelecektir” düsturuyla  öğrencilere yıl içinde çeşitli faaliyetler sunuyor.  

Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı Çiftçilere Sıfır Faizli Kredi İmkanı

Her yıl liseli ve ortaokullu gençlere  yönelik düzenlenen Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’min hayatınını konu alan Siyer-i Nebi Yarışması başvuruları kısa bir süre önce tüm illerde olduğu gibi Isparta'da da başladı.

Bu yıl yarışmaya gençlerin yoğun ilgisi var  

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 4 aralık’a kadar kabul edilecektir. 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan sınavın sonuçları 31 Aralık Cumartesi akşamı yapılacak olan Mekkenin Fethi Programında açıklanacak ve yine bu programda ödüller taktim edilecek.  

Yarışmanın düzenlenmesindeki ana gaye liseli gençlere hayatın her alanında rol model olarak almamız gereken alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’mi daha iyi bir şekilde tanıtmak ve bize getirmiş olduğu vahyi şuurlu bir şekilde algılanmasını sağlamak.  

Kaybedeni olmayan bu yarışmada Liseli Gençlere Siyer-i Nebi  vesilesiyle modern dönemin dayatmış olduğu popüler kültürün yozlaşmış yaşantısından kurtulup vahyin kültürüne, Efendimizin ahlakına ve hayat görüşüne adım atmış olacaklar.  

Sınav başvurularını www.efendimizinizinde.com adresinden online olarak yapabilirler. Başvurusunu tamamlayan öğrencilerin kitapları en kısa sürede ücretsiz olarak kendilerine uluştırılacak.  

Sonuçların açıklanmasıyla beraber dereceye girenlere Türkiye bazında birinciye 10 bin, ikinciye 8 bin, üçüncüye 7 bin, dördüncüye 6 bin ve beşinciye de 5 bin TL ödül verilecek.  

Isparta ödülleri ise birinciye 2 bin, ikinciye 1 500 , üçüncüye 1000, dördüncüye 750 ve beşinciye 500 TL verilecektir.  

Ödüller 31 Aralık cumartesi akşamı yapılacak olan Mekkenin Fethi programında verilecektir.