IspartaAntalya Karayolu Ağlasun kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda TIR makasladı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik aksadı.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

Ağlasun kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda seyir halinde olan bir TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu makasladı. Kaza nedeniyle karayolu trafiği aksadı. İl Jandarma Komutanlığı Bölge Trafik Komutanlığı ekipleri, kaza yerine gelerek müdahalede bulundu. TIR, ekiplerin çalışması sonucu yoldan kaldırıldı ve karayolu yeniden trafiğe açıldı.

Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yollarda seyir halindeyken sürücülerin daha dikkatli olmaları ve hızlarını düşürmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulundular. Sürücülerin trafik kurallarına uymalarının hayati önem taşıdığını hatırlatarak, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurguladılar.