Isparta tarım ve hayvancılık fuarının istikrarıyla birçok ili geride bırakarak ülkemizin sayılı fuarları arasına girdiğini ifade eden Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta Ticaret Borsası olarak Isparta’nın ilk ve tek sektörel organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 16’ncısını açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
HEDEFİMİZ; TARIMLA SANAYİLEŞEN ISPARTA
16 yıldır büyüyerek yollarına istikrarlı bir şekilde devam ettiklerinin altını çizen Başkan Adar şunları söyledi; “Fuarımız, istikrarıyla birçok ili geride bırakarak ülkemizin sayılı fuarları arasına girmiştir. Isparta Ticaret Borsası olarak Tarımla Sanayileşen Isparta hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. Isparta tarımına ve ürünlerine katma değer sağlamak için büyük gayret sarf ediyoruz. Başta yazılı ve görsel basın olmak üzere, sosyal medya, televizyon gibi her türlü mecrada ilimiz ürünlerinin tanıtımını sağlıyoruz.” dedi.
“ISPARTA GÜLYAĞI” COĞRAFİ İŞARETİ TESCİLLENDİ
Isparta’nın birçok kalemde ciddi bir üretim kapasitesine sahip olduğunu ifade eden Başkan Adar;  “Ticaret Borsası olarak ürünlerimizin katma değerini artırmak ve üretici ile tüccarımızı korumak için canla başla çalışıyoruz. Bu kapsamda Isparta’nın tarımsal üretimde geldiği seviyeye markalaşma ve katma değerli üretimde de gelmesi için özel çaba sarf ediyoruz. Bu alandaki girişimlere destek oluyoruz. Borsa olarak dünyada 200 milyar dolarlık hacme ulaşan coğrafi işaretli ürün pazarından pay almak için çalışmalarımıza hız verdik. İlimizin sembolü; gülden elde edilen en büyük katma değer olan gülyağına Türk Patent ve Marka Kurumundan ‘’Isparta Gülyağı’’ adı ile coğrafi işaret tescili aldık.” diye konuştu

Ispartalı Lise Öğrencileri Fenerbahçe'nin Maçını İzledi Ispartalı Lise Öğrencileri Fenerbahçe'nin Maçını İzledi