Uluborlu Belediye Başkanı Bakır ISTUDAK Üyelerini Misafir Etti Uluborlu Belediye Başkanı Bakır ISTUDAK Üyelerini Misafir Etti

Ücret artışlarının hesaplara net olarak yatırılacağının sözünü veren Tural, performansı artan personelleri ödüllendireceklerini söyledi.

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında tartışmalara konu olan belediye çilerinin akıbetine ilişkin personele güven veren açıklamalarda bulundu.
-“HİÇBİR PERSONELİMİZ İŞTEN ÇIKARILMAYACAK, ÜCRET ARTIŞLARI NET OLARAK VERİLECEK"
Göreve seçilmesi halinde hiçbir belediye personelini işten çıkarmayacağının sözünü şimdiden veren Tural, işçinin alın teri hakkını tamamıyla alacağını belirterek, “Biz göreve geldiğimizde, siyasi görüşü her ne olursa olsun, hiçbir belediye çalışanımızı işten çıkarmayacağız. EYT’li çalışanlarımızı baskıyla işten çıkarmaya zorlamayacağız. Yüzde 76 denilen zammın aslında yüzde 58 olduğunu bu ayki maaşlarında gördünüz. Bizim dönemimizde ücret artışları net olarak verilecek” diye konuştu.
Halka hizmeti en hızlı yoldan ulaştırmak için işi ehline vereceklerinin altını çizen Tural, liyakatı en temel ilke edineceklerini söyledi.
"PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLECEK HUZUR DÖNEMİ BAŞLAYACAK”
Belediye personellerinin sorunlarını yakından bildiğini aktaran Tural, “Biz işi ehline vereceğiz ki, işçimizi performansına göre de her ay ödüllendireceğiz. Şantiyedeki çalışan belediye personellerimizi hafta sonu dinlendireceğiz. Temizlik işlerindeki sıkıntıyı biliyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzdeki huzur dönemini biz başlatacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi