Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Davraz Mahallesi'nde büyük bir destekle karşılandı. Binlerce vatandaşın katıldığı mitingde, Başkan Başdeğirmen'e tam destek mesajları yükseldi.

Belediye işçileri de desteklerini göstermek adına özel bir pankart açtılar. "Başkanım, belediye işçileri seninle" sloganıyla donatılan pankart, miting alanında göz alıcı bir şekilde yerini aldı.

Whatsapp Image 2024 03 28 At 105140 Pm 1711661499

Davraz Pazar yerinin tıklım tıklım dolmasıyla birlikte, vatandaşlar Başkan Başdeğirmen'e olan gururlarını dile getirdiler.

Kalabalık, "Isparta seninle gurur duyuyor" tezahüratlarıyla coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Başkan Başdeğirmen'in halk nezdindeki popülerliği ve mahalle sakinlerinin gösterdiği yoğun ilgi, seçim kampanyasının önemli bir dönüm noktasını oluşturdu.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Davraz Mahallesi’nde miting düzenlendi. Kapalı Pazar yerine çok sayıda vatandaş akın etti. Bir önceki dönem yapılan ve kar yağışı sonrası çöken kapalı Pazar yerini tekrar inşaa eden Başkan Başdeğirmen; “Davraz Kapalı Pazar yeri bu gece yıkıldı, bu kez kardan değil sevgiden. Teşekkürler Isparta’m” dedi.

EDEBİM ELVERMEZ EDEPSİZLİK EDENE

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Davraz Mahallesi mitinginde halkın kendisine gösterdiği kalabalık coşkuya teşekkür etti.

Geçmiş dönemlerde başkanlık görevi yapan ancak hizmet etmek yerine bahaneler arkasına sığınanların şimdi çıkıp kendisine karne vermeye kalkmasını eleştiren Başkan Başdeğirmen; ‘Edebim elvermez edepsizlik edene. Biz maraton koşusuna çıkmışız. Önde giderken arkamıza dönüp bakmayız. Bakarsak tökezler düşeriz. Edepsize verilecek en güzel cevap, cevap vermemektir’ dedi.

Yeniden aday olarak Cumhurbaşkanı tarafından açıklandığı gün Isparta adına Cumhurbaşkanına geçen seçimde alınan oy oranından daha fazla oy almaya söz verdiğini bu sözü de Isparta halkına duyduğu güvene dayanarak verdiğini belirtti.

Davraz Kapalı Pazar yerinde konuşan Şükrü Başdeğirmen görev süresi içerisinde yaptığı projeleri anlattı ve yeniden seçilmesi halinde yapacağı projeleri tanıttı. Belediyeciliğin bir gönül işi olduğuna değinen Başkan Şükrü Başdeğirmen konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Allah’a şükürler olsun ki uzak yakın tanımadan hangi vatandaşımızın ne işi varsa yardımına koştuk. Bir zamanlar 15 yıl görev yapanlar öyle miydi? Bir okulumuzun 50 metrekarelik bahçesine asfalt istenmiş, ben yapmam benim işim değil.

Bir camimizin tuvaleti yapılacak olmuş, ben yapmam Diyanetin işi denmiş. Şimdi burada köylü arkadaşlarımız var. Merkez köylerde Türkiye’de ilk kez doğalgaz veren bir iliz. Bakın birçok şeyi başka şehirlerde olmayan şeyler diyorum. Güneş enerji sistemi 16 megavat diyorum. Bize en yakın olan şehrin ne kadar olduğunu biliyor musunuz? Toplam 3 megavat.

Aradaki farkı görün. Biz 81 il olan bir ülkeyiz.30 tanesi büyükşehir, 51 tanesi bizim seviyemizde il.16 megavat yapan başka bir il yok. Kabullenemedikleri bu. Çatladıkları, patladıkları bu. Çünkü vatandaş diyor ki; Madem bunlar yapılabiliyordu madem bu koku 6 ayda giderilebiliyordu, ITKM 1 buçuk yılda yapılabiliyordu, köylere de doğalgaz gidebiliyordu, mahalle aralarında buralar dar sokak kamyon, iş makinesi girmez diye yapılmayan yüzlerce evin doğalgazını da bu yönetim veriverdi. Sanki biz gelince yollar genişledi. Onların sokamadığı kamyonları, iş makinelerini soktuk.

Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu Plastik Deposunda Yangın Paniğe Neden Oldu

Demek ki olabiliyormuş, demek ki yapılabiliyormuş yapmak için kabiliyetli, yetenekli, başarılı, gönül belediyeciliğini yapabilecek bir yönetim lazımmış. Evet, bunlar önemli şeyler. Ama arsızca da konuşabiliyorlar. Ben bunlara cevap filan verecek değilim. Onlar benim seviyemde değil. Ben bir söylenene bakarım laf mı diye.

Birde dönerim bakarım söyleyene bakarım adam mı diye. Edebim elvermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene. Biz maraton koşusuna çıkmışız. Önde giden dönüp arkasına bakar mı? Bakarsa düşer.

Ben koşarken dönüp arkama baksam tökezlerim düşerim. Bakmayacağız arkadaşlar biz zaten ipi göğüsledik. Niye dönüp bakalım arkaya?