Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, emeklilerle bir araya geldi. Türkiye Emekliler Derneği Şubesini ziyaret eden Başkan Adayı Tural, emeklilere yönelik projelerini anlattı.

EMEKLİLER DOSYA SUNDU

Ziyarette emekliler Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterdi. Dernek Başkanı Kadir Ersal “Emeklilerin üzerine çok oynan bir seçim dönemi. Ama emekli kandırılmak istenmiyor. Emekli huzurlu olmak istiyor. Emekli hak ettiğini istiyor. Emekli mağdur. O yüzden yerel yönetimlerden beklentilerimiz çok. Sizlerden emekliler için ucuz konut üretmenizi, kültür turları, gezi düzenlemenizi, doğalgaz desteği, yardıma muhtaç emekliden su faturası alınmamasını talep ediyoruz” diyerek taleplerini içeren dosyayı sundu. 

EMEKLİYE KONUTU BİZ YAPARIZ

Göreve geldiklerinde emekliler için yapacakları tüm projeleri gerçekleştirme sözü veren Tural, evi olmayan emekliyi mutlaka konut sahibi yapacaklarını ifade etti. Tural “Bu yıl emekli yılı olsa da hak ettiğinizi aldığınızı söyleyemeyiz. Ben buraya iki sefer geldim. Emekli başımızın tacıdır. Biz sizlere konut yapacağız bunu yaparken de sırtımızı TOKİ’ye dayamayacağız. Belmaş ruhunu canlandırarak bir de toplu konut alanı açarak kooperatifleşme metoduyla sizleri ev sahibi yapacağız. Peki bunu nasıl yapacağız, arsa üreteceğiz. Bimsblok üretiminde takasa gireceğiz. Üyelerden toplanan düşük peşinatla kargasını çıkaracağız. Basiretli bir tüccar gibi belediyeyi yönetip ucuz konut üreteceğiz. Şimdi tüm adaylar konut yapacağız diyor. Mevcut yönetim var. 5000 konut yapacaktın 5 yıl neden yapmadın?  Biz konutları yapıp teslim edeceğiz, etmezsek 5 yıl sonra geldiğimizde siz de bana sırtınızı dönün” dedi.

EMEKLİMİZ YETERKİ BİZE İNANSIN GÜVENSİN

Başkan Adayı Tural, göreve geldiğinde emekliler için kültürel geziler, düzenleyeceklerini belirterek “Biz emekliye kent kart, ihtiyaç sahibi emekliye iyi kart vereceğiz. Emekliye vereceğimiz kent kartla, belediyemizin imkanlarından ücretsiz ya da indirimli yararlanabileceksiniz.  65 yaş üstü emeklimiz toplu taşımadan ücretsiz binmeye devam edecek.  Emekliler lokali açarak da sosyal faaliyetlerde bulunmanızı sağlayacağız. Ben yapabileceklerimi söylüyorum.  Ama size söz verip yapmayanlara sandıkta sizde  gerekeni yapın. Emeklilerimiz, gelin Ahmet Tural isminde buluşalım. Biz bu seçimi kazanıyoruz. Sizlerden de ricam bize inanın bize güvenin” dedi.

Isparta'da nöbetçi eczaneler (27 Nisan cumartesi ) Isparta'da nöbetçi eczaneler (27 Nisan cumartesi )

Haber Merkezi