AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, göreve atanmasının ardından ilk açıklamayı yaptı. 2012 yılında Ak Parti gençlik kollarında başladığı siyasi mücadelesini İl Başkanı olarak gururla ve onurla devam ettireceğini belirtti.

İl Başkanı Er açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu dünyada varoluşumuz bir ödev içindir. İnsan olmak, ödev şuuruna sahip olmaktır. Ödev şuuruna sahip olmayan insan, insan olmaktan çıkar beşer durumuna düşer.  Beşer tarafımız, diğer varlıklar ile ortak olan yanımızdır. Ödevimiz hakikati bilmek, yaşamak, topluma ve insanlığa fayda sağlamaktır. Bu işi en etkili ve en iyi yapmanın yolu, bir toplumda siyasi organizasyondur. Bir ödev bilinciyle siyaset içinde bulunmak gerekmektedir.

          Bunun için bir birey olarak bu faaliyetin içinde olmak ödevimizin gereğidir. Hayatımızdaki bütün öteki faaliyetler ödevimizi yerine getirmeyi gerçekleştirmek içindir.

Bu düstur ile 2012 yılında Ak Parti gençlik kollarında başladığım siyasi mücadelemde Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurları ile partimizin il başkanlığı görevi tarafıma verilmiştir.

         Bu süreçte her zaman yanımda olan milletvekillerimize, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, desteklerini bizlerden esirgemeyen belediye başkanlarımıza, mahalle/köy ve sandık yönetimlerimize, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, en çokta değerli Isparta’lı hemşerilerimize teşekkürlerimi sunarım.

          Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Parti Isparta İl Başkanı olarak görev yapacak olmanın gururu ve onurunu da ömrümün sonuna kadar taşıyacağımı sizlerle paylaşarak saygı ve sevgilerimi sunarım”.

Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir

Haber Merkezi