CHP Genel Başkanı ve Yedili Koalisyon Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde ayakkabıyla poz vermesine yönelik Ak Parti cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, konuya dair bir açıklama yaparak, ülkenin milli, manevi, kültür ve inanç değerlerini bilmesi gereken bir Cumhurbaşkanı adayının böyle bir davranış sergilememesi gerektiğini ifade etti.

Serkan Keskin açıklamasında şunları söyledi: "Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmiş birinin, bu ülkenin milli, manevi, kültür ve inanç değerlerini çok iyi bilmesi ve buna göre adımlar atması gerektiğini düşünüyoruz.

Kutsalımıza saygısı olmayanların, değerlerimize, kültürümüze, inancımıza ve milletimize saygısı olabilir mi? Helalleşirken biraz samimi olmak gerekir. Kutsalımıza hürmeti olmayanları, seccademizi ayaklar altına alanları milletimize havale ediyoruz."

Serkan Keskin'in bu açıklaması, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade üzerinde ayakkabıyla poz vermesine yönelik Isparta'dan tepki olarak kayıtlara geçti. AK Parti Isparta İl Başkanı Keskin, ülkemizin milli ve manevi değerlerine saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, böyle bir davranışın kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Sonuç olarak, ülkemizdeki siyasi liderlerin, milli, manevi, kültür ve inanç değerlerimize saygı göstermeleri gerekmektedir.

Serkan Keskin'in bu açıklaması da, bu değerlere saygının önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu davranışı, siyasi liderlerin milli ve manevi değerlerimize saygı gösterme sorumluluğunu hatırlatmıştır.

Haber - Muhammed Cihan BAL

İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu