AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç, uzun süredir sessizliğini koruyordu ve Isparta'dan aday olmayacağı, adaylık için İstanbul'u düşündüğü söylentileri ortaya atılmıştı. Bu nedenle Isparta'ya pek sık gelmeyen ve basına fazla çıkmayan Bilgiç, dün Meclis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkışı sırasında objektiflere yansıdı.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Ancak haberin detayı, Bilgiç'in Isparta'daki seçimlerle ilgili mülakatı yönetecek olan Mehmet Özhaseki ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a çok yakın bulunmasıydı. Bu durum, Bilgiç'in Isparta'da yapılacak isim çalışmalarıyla ilgili bir rol oynayabileceği düşüncesini akıllara getirirken, Bilgiç2in biraz fazla gergin olduğu da karede dikkat çeken bir diğer ayrıntı idi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in, Isparta'da yapılacak Milletvekilliği isim çalışmalarına önerilerde bulunabileceği şeklinde yorumlanan bu durum, partililer ve Ispartalılar tarafından yakından takip ediliyor.

Ancak Bilgiç'in resmi olarak bu konuda bir açıklama yapmaması nedeniyle, gelecekte ne tür adımlar atacağı henüz bilinmiyor.

Isparta Expres - Elif AKGÜL