AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı bugün geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Balan Şimşek’ten yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklama Balan Şimşek’ten yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklama

İlk olarak Süleyman Demirel Kongre Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın'ın katılımıyla yapılan aday tanıtım toplantısının ardından, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; AK Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, AK Parti İl Başkanı Furkan Cem Er, Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen ile ilç be belde belediye başkan adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Partimizin aday tanıtım toplantısı ve SKM açılışını, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Basri Yalçın'ın ilimize teşrifleriyle gururla gerçekleştirdik. Bugüne kadar sunduğumuz belediyecilik hizmetlerini, 31 Mart'tan sonra da ilçe ve belde belediye başkanlarımızla uyum içinde daha da güçlendirerek devam ettireceğiz. Amacımız bir, yolumuz bir, davamız bir. Bu, gönül belediyeciliği davasıdır, Cumhurbaşkanımızın manifestosunda da ifade ettiği gibi hizmet davasıdır. Çıktığımız yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Ali Rıza Cesur