Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

Ankara'da akşam saatlerinde konuşulan kulis bilgilerine göre, AK Parti'nin Isparta milletvekilliği için belirlediği listenin 1 numarasının Osman Zabun olduğu iddia ediliyor.

9 Nisan tarihinde yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partiler aday listelerini netleştirmeye çalışıyorlar. AK Parti'nin de Isparta'dan aday göstereceği isimler konusunda kulislerde farklı iddialar dolaşıyor.

Ankara'da konuşulan kulis bilgilerine göre, AK Parti'nin Isparta milletvekilliği için belirlediği listenin başına Osman Zabun isminin yazıldığı iddia ediliyor. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu iddiaların doğruluğu net olarak bilinmiyor.

AK Parti'nin 9 Nisan tarihine kadar aday listesini netleştirmesi ve Yüksek Seçim Kurulu'na vermesi bekleniyor. Bu süreçte diğer siyasi partilerin de aday belirleme çalışmaları devam ediyor.

Seçim sürecinde aday belirleme çalışmalarının önemi büyük. Partilerin aday tercihleri, seçmenlerin oy verme kararını etkileyebiliyor. İlerleyen günlerde AK Parti'nin Isparta milletvekili adayları ve diğer siyasi partilerin adayları belli olacak ve seçmenler, sandık başında tercihlerini yapacaklar.