Ekonomi ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında yayınladığı son videosunda altın ve gümüş yatırımcılarını uyardı.

Memiş, Kasım ayında hızlı bir yükseliş trendinin başlayacağını ve büyük bir ekonomik kriz ve jeopolitik riskin hazırlığı yapıldığını iddia etti. Memiş, elinde altın ve gümüş bulunduranların varlıklarına sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

Ekonomi ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalında yayınladığı son videosunda altın ve gümüş yatırımcılarını uyardı. Memiş, Kasım ayında hızlı bir yükseliş trendinin başlayacağını ve büyük bir ekonomik kriz ve jeopolitik riskin hazırlığı yapıldığını iddia etti. Memiş, elinde altın ve gümüş bulunduranların varlıklarına sahip çıkması gerektiğini vurguladı.

İslam Memiş, videosunda borsa, dolar ve euro piyasalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. Memiş, borsada iki hafta daha bekleyeceğini ve 15 bin puana kadar çıkış beklediğini söyledi. Memiş, dolar kuru için ise 2023 yılında 45 liraya kadar yükseleceğini öngördü. Memiş, euro için ise 1.07’nin altındaki her rakamın alım fırsatı olduğunu belirtti.