Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Çağımızda gün geçtikçe artan kanser vakaları her yaşta insanda görülebiliyor. Tıbbın ilerlemesi bu alanda gelişen teknolojik atılımlar ve ilaç sanayiinde kanser hastalıklarına özel geliştirilen kemoterapi başta olmak üzere akıllı ilaçlar hastalara umut oluyor.

Eskilerin amansız hastalık olarak nitelendirdiği kanser vakaları artık günümüzde rüştünü ispatlamış sağlık çalışanlarının gerekli radyolojik görüntüleme, biyopsi ve benzeri uygulamalar ile kanserli bölgeyi en ince ayrıntısına kadar görüp gerekli tedavinin uygulanmasını sağlayabiliyor. 

Özellikle lenfoma, lösemi, KLL gibi kemik iliğinden oluşan kanser türlerine yakalanan insanların uygulanan tedavi yöntemleri ile yaşam standartları artırılabiliyor. Tek yapmanız gereken ise erken teşhisin farkında olmanız. Çünkü erken teşhis ile günümüzde geliştirilen tedavi yöntemleri birleştirildiği zaman kanser artık ölümcül bir hastalık olmaktan çıkabiliyor. 

Isparta Şehir Hastanesi’nde de artık hematoloji kliniği birçok hastaya umut oluyor. Bu bölüme müracaat edilmesi halinde görevli doktorlar Uzman Doktor İbram Ethem Pınar ve Uzman Doktor Selver Kurt görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyor. 

selver kurt

Klinik hastalarından Uzman Doktor İbrahim Ethem Pınar’ın bazı hastaları ile yaptığımız görüşmelerde, doktorlarının kendileri ile çok yakından ilgilendiğini, çözüm odaklı çalışıldığını ve yakalandıkları kansere rağmen umutsuz olmadıklarını belirtiyor. Hastalar bunun nedenini de doktorlarının kendilerini tedavinin yanı sıra psikolojik olarak da rahatlattıklarını söylüyor. 

Uzman Doktor İbrahim Ethem Pınar’dan oldukça memnun olduklarını söyleyen hastalar, Antalya, İzmir, İstanbul gibi büyük şehirlere gidilmesine gerek olmadığını, iyi bir ekibe sahip olan Isparta Şehir Hastanesi’nde de en iyi şekilde tedavi olunabileceğini belirtiyor. 

Isparta Şehir Hastanesi’nde Tıbbi Onkoloji Kliniği de bulunuyor. Bu klinikte de Uzman Doktor Semih akın görev yapıyor. 

HABER: ERTUĞRUL ENGİN