Kepez Belediyesi, Sağlık Merkezi laboratuvarı ile evlilik ve nikah işlemleri öncesi istenen talasemi tanı testini, çiftlere uygun ücretle sunuyor.

Kepez Belediyesi’nin Sağlık Merkezi geniş kapsamlı laboratuvar hizmeti veriyor. Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, evlenecek çiftlerden istenen talasemi testini daha hızlı ve daha ekonomik olarak sunuyor. Uzman sağlık personeli ile hızlı ve ekonomik sağlık hizmeti sunuyor.

Çiftlere büyük avantaj

Evlenecek çiftlerden nikah öncesi istenen talasemi testini gün içinde sonuçlayan sağlık merkezi laboratuvarı, sağlık piyasasının üçte bir fiyatına sunduğu hizmetle dünya evine girecek olan çiftlerin cebine de katkıda bulunuyor. Kepez Belediyesi’nin sağladığı bu kolaylık, özellikle çalışanlar için büyük avantaj sağlıyor. Kan testine başvuran çiftler, sıra beklemeden işlemlerini tamamlayarak, gün içinde de test sonuçlarını alabiliyor.

Halkın daha iyi yaşam koşullarına kavuşturulmasına yönelik çalışmalar yapan bir belediyecilik anlayışında olduklarını vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gerek talasemi, gerekse diğer laboratuvar hizmetleri ile Kepez Belediyesinin örnek bir belediye olduğunun altını çizdi. Başkan Tütüncü, “Bu hizmetimiz Türkiye’de bir belediyenin talesemi testi merkezi açması anlamında ilktir ve örnek olmuştur. Son derece önemli bir hizmeti halkımızla buluşturduk. Kepez Belediyesi Talesemi Tanı Merkezi evlenecek olan çiftlerimizin hizmetindedir. Yine sağlık merkezi laboratuvarımız, halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacak nitelikte bir hizmet noktası olarak vatandaşa hizmet veriyor. Kepez için çok çalışıyoruz. Bundan sonra da vatandaşa en iyi hizmeti sunmak noktasında çabalarımız artarak devam edecektir” dedi.