Antalya'nın sıcak kumları arasında, üniversite eğitimine devam eden genç öğrenci, Merve Şevval Elmas tam 9 gün önce gizemli şekilde kayboldu.

Ailesi ve sevdikleri, Merve'nin izine ulaşmak için endişeli bekleyiş içinde. Genç kızın son görüldüğü yer olan Düden Park, şimdi arama kurtarma ekiplerinin titiz çalışmalarına sahnedir.

Merve'nin kayboluşu ailesini ve yakın çevresini derin endişeye sürükledi. Gencin ani ve beklenmedik kayboluşu, çevresindeki herkesi şaşkına çevirdi. Arama çalışmaları, Düden Park'ta yoğunlaşmış durumda. Parkın tüm köşeleri çalıların arasından başlayarak göletin kıyılarına kadar titizlikle incelenmektedir.

Bu trajik olay, ailenin yaşadığı acıyı derinleştirir. Osman Elmas, kızının kaybolduğu günden beri sürekli olarak evden uzakta geçen herhangi bir iz belirtisi için dua ediyor. Baba Elmas'ın yüreğini dağlayan sözleri Antalya haberleri merkezinde paylaşıldı. "Evladımın güvenli şekilde geri dönmesini bekliyorum. Onunla bir an önce kucaklaşmak istiyorum" şeklinde.

Cilt Bakım Koltukları ve Kaliteli Ürünlerin İşletmelere Katkısı Cilt Bakım Koltukları ve Kaliteli Ürünlerin İşletmelere Katkısı

Şehirdeki gönüllüler ve Merve'nin sınıf arkadaşları, arama çalışmalarına katılarak ailenin yanında durmaya çalışıyor. Polis ekipleri güvenlik kameraları ve şahit ifadeleriyle elde ettikleri bilgileri değerlendirerek genç kızın izini sürmeye devam ediyor.

Kızına Seslenen Aile Geri Dön Dedi

Merve Şevval Elmas'ın kayboluşu, babası Osman Elmas'ı derinden etkilemiş, yüreğini acıyla doldurmuştu. Baba Elmas kızına yönelik duygu seli içinde, kızına seslenerek acı dolu günlerin ardından umutla beklediği haberin gelmesini diledi.

Elleri titreyerek kızına Antalya haber ile seslenen baba Elmas, duygularının esiri olmuş olabileceğini genç yaşta yaşanan karmaşık duyguların etkisi altında olabileceğini düşündü. Baba Antalya son dakika merkezinden seslenerek "Canım kızım daha gençsin" diyerek, genç kızının yaşamının henüz başında olduğunu ve her ne durumda olursa olsun ona destek olacağını belirtti.

Duygusal anlar yaşayan baba, gözleri dolu dolu "Hiçbir baba evladına bunu reva görmez, bunu bil. Her ne haldeysen, her ne durumdaysan başımın gözümün üstünde yerin var" dedi. Kızına olan sevgisi ve bağlılığını dile getirerek her koşulda yanında olacağını vurguladı.