Antalya-Alanya D400 karayolunda Belkıs kavşağında bugün saat 00.10 sıralarında feci bir kaza meydana geldi.

Manavgat istikametinden Serik istikametine seyir halinde olan Mehmet Deniz'in kullandığı 07 YEH 18 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak karşı yöne geçti. Bu esnada, Serik istikametinden Manavgat istikametine giden Erol Karabulut'un kullandığı 32 AAU 140 plakalı otomobile çarptı. Bu çarpışma sonrasında, Furkan Kaşıkçıoğlu'nun kullandığı 07 L 0080 plakalı kamyonet, kaza yapan 32 AAU 140 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazada, Mehmet Deniz ve aynı araçta bulunan arkadaşı Osman Tunç ile 32 AAU 140 plakalı aracın sürücüsü Erol Karabulut hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, üç kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kapanan yol, 1 saat süren çalışmanın ardından tek şeritten ulaşıma açıldı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Deniz ve Osman Tunç'un yakınları, kaza yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı.

Polis, kazayla ilgili incelemesini sürdürüyor.

Haber Merkezi

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı