Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Burdur’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu hayatını kaybeden Hasan Turgut ve Adem Burgaz'ın enişte ve kayınbirader oldukları ortaya çıktı.

Isparta

Isparta’da seyir halindeki otomobilin kamyona arkadan çarptığı kazada hayatını kaybeden Keçiborlu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili ve Gülkent Öğrenci...

Isparta

Isparta’da kontrolden çıkan karpuz yüklü kamyonet takla attı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Isparta

Isparta’da otomobilin kamyona arkadan çarptığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Isparta

Gelendost'un sevilen esnaflarından Hasan Tezcan'ın oğlu Hamit Tezcan, bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta’da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Isparta

Isparta-Burdur Karayolu'nun Gümüşgün Köprüsü mevkiinde Z.D.G.’nin kullandığı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Isparta

Isparta'da 8 Temmuz tarihinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Serpil Saraç'tan günler sonra acı haber geldi.

Isparta

Antalya-Isparta karayolunda Aksu ilçesi Isparta Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bir traktör ile otomobil çarpıştı.

Isparta

Isparta'da Çarıksaraylar Kasabası Suvar Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç kazada 3 kişi yaralandı.

Isparta

Isparta'da pat pat ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.

Isparta

Anadolu topraklarında yüzyıllardır süregelen, ana teması birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma olan Aşure Günü’nde kazanlarda el birliği ile hazırlanan yemekler...