Üzücü bir durumla karşı karşıyayız. Yıllar önce yapılan ve bölge sakinlerinin ve çocukların keyifli vakit geçirmesi için tasarlanmış olan aqua park, maalesef hukuki sorunlar nedeniyle çalıştırılamıyor. Bu durum, aqua parkın çevresinde yaşayanlar için de ciddi bir tehlike oluşturuyor.

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde

Daha önce çok kez, aqua parkın açılması ya da ortadan kaldırılması gerektiğini haberlerimize taşıdık. Ancak ne yazık ki yatırımcı ve Isparta belediyesi arasında hala bir uzlaşma sağlanamadı.

Burada ilginç bir durum var: yıllardır bölgede satılan evler aqua parkın yanında, aqua park manzaralı gibi sloganlar kullanılarak müşteri buluyorlar. Ancak bu imtiyazın asıl sahibi olan aqua park ise içler acısı bir durumda kaderini bekliyor.

Bu durum Isparta halkını ve özelikle mahalle sakinlerini rahatsız ediyor, Aqua parkın tekrar açılması ya da ortadan kaldırılması, çevredeki insanların güvenliği ve bölgenin gelişimi açısından son derece önemli.

 Bu  konuda nasıl bir gelişme olacağı merak konusu olmaya devam ediyor..