Arkadaş Fm Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uğur Demiralay, radyolardaki elektrik kesintisi ile ilgili yaşanan sorundan dolayı açıklama yaptı. Demiralay, ''2 Mart Çarşamba günü Isparta'mıza yağan kar yağışı sonrası Kirazlıdere mevkiinden yayın yapan ulusal, yerel radyo ve televizyon vericilerinin de bulunduğu istasyonlarda elektrik kesintisi-arızası dolayısıyla yayınlarımızı sizlere ulaştıramıyoruz.

Bugüne kadar CK Akdeniz firmasını onlarca kez aramamıza ve arıza kaydı oluşturmamıza rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştır.

Geçtiğimiz ay içerisinde bundan daha fazla yağan kar yağışı sonrası toplamda 6 gün elektrik arızası giderilememişti. Arızayı önemseyip gelmeleri ise 5. günü bulmuştu.

Bu sefer daha tecrübeli olduklarını düşünerek erken müdahale edebileceklerinden umutluyduk. Maalesef ki sorun yine çözülemediği gibi önemsenmemektedir de. Tahminimizce Isparta'mıza yayınlarımızı aktaramama sorunu 5-6 gün daha devam edecektir.

Özel'LEŞ'tirilen kurumun bu personel, ekip ve ekipman yetersizliğinden kimler sorumlu veya SORUMSUZ ise [Denetleme Görevi Olan Devlet Kurumları da Dahil] derhal gereken soruşturmalar başlatılmalıdır.

Isparta'mızın daha güzel konularla gündeme gelmesini isterdik. Ne yazık ki son aylarda yaşanan, yaşatılan sıkıntılarla Türkiye gündeminde olumsuz  haberlerle yer almamızdan dolayı üzüntümüzü bildirir, bu tür sıkıntıların bir daha yaşanmaması için yetkili kurum ve kuruluşların gerekli önlemlerini almasını temenni ederiz.

Bakın burası çok önemli!

Isparta’da gül hasadı başladı… Isparta’da gül hasadı başladı…

Daha önce söylediğimiz gibi "Zor iş zamanında yapılmayan işlerin toplamıdır." ifadelerini kullandı.