Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun (ASKF) 15. Olağan Seçimli Kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Bugün saat 18.00'de Milli Egemenlik Spor Kompleksi'nde yapılması planlanan seçimli genel kurula katılımın düşük olması üzerine toplantı, bir hafta sonraya ertelendi ve tutanaklar tutuldu. ASKF Başkanı Erhan Oturak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi! Emekli Promosyonları Yeniden Güncellendi!

"Bugün yapılmak istenen seçimli kongremizi yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya erteliyoruz. Şu ana kadar bize liste getiren olmadı. 9 Haziran 2023 Cuma günü kongremizi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca tüzük değişikliği yapılacağı için önümüzdeki hafta tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz."

Bilindiği üzere 29 Mayıs 2023 tarihinde Nurettin Akgül, ASKF'ye aday olduğunu açıklamış ve bu açıklamanın ardından mevcut başkan Erhan Oturak ve Ali Koca adaylıktan çekilmişlerdi. ASKF'deki gelişmelerin önümüzdeki süreçte nasıl bir seyir izleyeceği ise merak konusu.

Whats-App-Image-2023-06-02-at-20-41-20