Ak Parti Isparta Milletvekili adayı Osman Zabun, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla günün özetini verdi. Bugün Isparta'da eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'ın mitingi gerçekleşti.

Ak Parti'nin Isparta Milletvekili adayı Osman Zabun, seçim kampanyası kapsamında bugün yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından paylaştı. Zabun'un paylaştığı videoda, Isparta'da düzenlenen mitingde kalabalık bir topluluğun Binali Yıldırım'ı coşkulu bir şekilde karşıladığı görülüyor.

Mitingde konuşan Binali Yıldırım, Isparta halkına hitaben yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin Isparta'da gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı ve seçimlerde destek istedi.

AK Parti Isparta Milletvekili adayı Osman Zabun, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın katıldığı Isparta mitinginde konuşma yaptı. 

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

Zabun, konuşmasında yabancı ülkeler ve örgütlerle ilgili sertkonuştu. Özellikle Yunanistan, Fransa, Almanya, İngiltere ve Amerika'ya yönelik sözleri dikkat çekti.

AK Parti Milletvekili adayı Osman Zabun, Isparta'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin düşmanlarının Erdoğan'dan kurtulmak istediğini ancakyeni Türkiye'nin güçlü olduğunu vurguladı.

Zabun konuşmasında, Yunanistan, Fransa, Almanya, İngiltere ve Amerika'nın Biden yönetiminin Türkiye'yi düşman olarak gördüğünü ve Türkiye'yi zayıflatmak için çalıştığını belirtti. Ayrıca PKK ve FETÖ'nün de Türkiye'nin düşmanları arasında yer aldığını ifade etti.

Zabun, Isparta halkına hitaben yaptığı konuşmasında, Türkiye'nin güçlü olduğunu ve düşmanlarının Türkiye'nin gücü karşısında titrediğini söyledi. Ayrıca, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Isparta'yı Türkiye ortalamasında ilk 10'da görmeyi hedeflediklerini ve yüzde yüz oy oranı için çalışacaklarını ifade etti.

Zabun, konuşmasının sonunda Isparta halkına teşekkür ederek, gece gündüz çalışacaklarını ve 4 vekil ile TBMM'ye girmek için mücadele edeceklerini söyledi.