Dr. Olcay ve Neşet Derbent'in evladı, Bilgisayar Mühendisi Veripark Yön.Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Aslı Derbent Özkan hayatını kaybetti.

Aslı Derbent Özkan’ın cenazesi 29 Mart 2023 Çarşamba Günü Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Cumhuriyet Köyü Kabristanı’nda defnedilecektir.

Bilgisayar mühendisi ve Veripark Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Derbent Özkan, Isparta'da doktorluk yapan Dr. Olcay ve Neşet Derbent'in kızı olan Aslı Derbent, müzadele attiği kanser'e yenik düştü.

Türkiye'de Öncü yazılım şirketlerinden biri olan Veripark'ın Genel Müdürü olarak görev yapan Özkan, Türkiye'nin teknoloji sektöründeki başarılı isimleri arasında yer almaktaydı. Kendisi, sektöre yön veren liderlerden biri olarak kabul edilmektedir.

Isparta'da Kaza Tren Otomobile Çarptı 3 Yaralı Isparta'da Kaza Tren Otomobile Çarptı 3 Yaralı

Aslı Derbent Özkan'ın cenazesi, 29 Mart 2023 Çarşamba günü Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cumhuriyet Köyü Kabristanı'nda toprağa verilecektir.

Kaybı derinden hissedilen Aslı Derbent Özkan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

ASLI DERBENT ÖZKAN NEDEN ÖLDÜ?
Başarılı iş kadını Özkan, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Aslı Derbent Özkan kimdir, neden öldü? İşte hakkında merak edilen konunu detayları.

1992-1994 yıları arasında kariyerine THY'de başlayan Özkan, Türkiye'nin önde gelen firmalarında yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. Son olarak sektörün öncülerinden Veripark firması CEO'su olan Özkan, 2023 Mart ayında kanser teşhisi ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ölümü ile sevenlerine yasa boğan Özkan teknoloji dünyasının önde gelen kadın isimlerindendi.