Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor

Şarkikaraağaç'a bağlı Çarıksaraylar Kasabası ile Çiçekpınar Kasabası Belediyeleri Çevre Koruma, Altyapı, Atıksu ve Arıtma Tesisleri Yapma ve İşletme Birliğinin (ŞARKAT-BİR) Yapılan protokol ile Yüklenici firma 1 yıl süreyle atıksu arıtma tesisinin işletmesini yaparak ŞARKAT-BİR Başkanlığına devretti.

Atıksu Arıtma Tesisinin kabulü için İller Bankası Antalya Bölge Müdür V. Bora Gümüş, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Mehmet Bingöl, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak ve beraberindeki heyet Atıksu arıtma tesisinde incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Faaliyete geçen Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat alanındaki incelemelerin ardından İller Bankası ŞARKAT-BİR üyeleri ve Yüklenici firma protokolleri imzalayarak kabulü gerçekleştirdi.

Başkan Çarkacı; “İlçemiz Şarkikaraağaç, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar Kasabalarımızın kanalizasyon hattı Atıksu Arıtma Tesisine bağlandı. Bölgeden gelen evsel atık suları merkezi tek bir arıtma tesisine bağlayan modern ve kapsamlı tesis sayesinde tesise ulaşan atıklar ileri biyolojik yöntemle arıtılacak. Burada temizlenen atıksu tarımsal sulama faaliyetlerinde de kullanabilecek.

İlçemize ve kasabalarımıza hayırlı olsun.'' Açıklamalarında bulundu.

Haber Merkezi