CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Birtan Özgün Takmaz, yapılan şikayetler üzerine Davraz Mahallesinde sorunları dile getirdi. Takmaz, Davraz mahallesindeki Aqua parkın atıl durumda olduğunu ve duvarlara yazılan yazıların görüntü kirliliği yarattığını söyledi. Üstelik akşam saatlerinde aydınlatılamayan caddenin mahalle sakinleri için endişe ve korku yarattığını dile getirdi.

Birtan Takmaz, Davraz parkında deprem yönetmeliğine göre toplanma ve çadır alanı olarak belirlenen yerlerin insan boyunu geçgin dikenlerle bakımsız bir halde kaderine terk edildiğini söylerken, konuşmasında; ‘’AFAD’ın kendi belirlediği deprem toplanma alanlarıyla ilgili belirlediği bölge Davraz parkıdır fakat deprem bölgesindeki toplanma alanlarıyla ilgili yönetmelikte deprem toplanma alanında toplanma alanını engelleyecek hiç bir şeyin olmaması gerekirken maalesef ki bu parkta her hangi bir çadır veya güvenlikli alan tesis etmek zordur. Çadır alanı olarak belirlenen yerde dikenler neredeyse insan boyunu geçmektedir. Bu kapsamda AFAD’I, Valiliği ve Isparta Belediyesi’ni bu sorunla ilgili göreve davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor