Doğal Gazda İndirim Devam Edecek: Bakan Bayraktar Açıkladı Doğal Gazda İndirim Devam Edecek: Bakan Bayraktar Açıkladı


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yenice Mahallesinde vatandaşlar ve mahalle muhtarlığı tarafından organize edilen ve ebediyete irtihal eden büyükler için okutulan Mevlid-i Şerif’e ve yemeğe katıldı. Başkan Başdeğirmen, Cuma namazını Nurullah Camii’nde kılarak vatandaşlarla çıkışta sohbet etti. 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlarla bir araya gelmeye onların sevinçleri ve hüzünlerini paylaşmaya devam ediyor. Her fırsatında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen, Yenice Mahallesi sakinleri tarafından ebediyete irtihal etmiş büyükler için okutulan Mevlid-i Şerif’e ve verilen yemeğe katıldı. Mahalle sakinleri tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Başdeğirmen, burada bir süre vatandaşlarla sohbet etti. 
Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya, mahallelerinde ebediyete irtihal etmiş büyükler için mahalle sakinleri ve muhtarlık olarak Mevlid-i Şerif okuttuklarını, yemek verdiklerini dile getirirken, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i de programa davet ettiklerini söyledi. Başkan Başdeğirmen’in de kendilerini yalnız bırakmadığını aktaran Muhtar Akkaya, “Başkanımız her zaman bizlerle bir arada oluyor. Bugünde kendisini davet ettik ve bizleri yalnız bırakmadı. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ardından Yenice Mahallesindeki Nurullah Camii’nde Cuma namazını kıldı ve ardından çıkışta vatandaşlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar, cami girişindeki kaldırımda bulunan mermer ve kaygan zeminin değiştirilmesi talebini iletirken, Başkan Başdeğirmen de, hem giriş hem de cami çevresindeki kaldırımların yeniden yapılması yönünde ekibine talimat verdi. Vatandaşlar da, taleplerini anında karşılayan ve yerine getirilmesi noktasına talimat veren Başkan Başdeğirmen’e teşekkürlerini ilettiler.