Başkan Başdeğirmen, Yusuf Ziya Günaydın'ın seçim yaklaştıkça teleşlandığını vurgulayarak ,eteklerinin alev aldığını  ne ile eleştireceğini bilemez hale geldiğini,belirtti.

Başdeğirmen sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı;“Sayın Günaydın, oradan vurdu olmadı, buradan vurdu olmadı. Şimdi de durmuş Allah’ın 2022 yılında verdiği kar nedeniyle kesilen elektriklerden belediyeyi sorumlu tutmuş. 15 yıl belediye başkanlık koltuğunda oturmuş bir insan bunu yaparsa ben bunda art niyet ararım. Hangi bir gün belediye personeli şehrin elektrik arızalarını giderdi sayın Günaydın? Karları temizlemedi diye eleştirmişsin. Biz bağdaşı kurup kuzinede kestane pişirmedik. Belediyede çalışan her bir personel evladımdır gibi dediğin cefakar işçilerimizle, aracımızla, gerecimizle gece-gündüz çalıştık. Hadi beni siyasi rakip görüyorsun haksızlık ediyorsun. Bari o soğukta çalışan işçi kardeşlerimize bunu yapma.

BU MİLLET 2002 YILINI DA UNUTMADI

Bazı şeyler vardır ki, önüne geçemezsin. Allah’ın verdiği afetler gibi. Meteoroloji son 100 yılın en fazla kar yağışı olarak kayıtlara geçti. Peki sayın Yusuf Ziya Günaydın biraz geriye gidelim 2002 yılının son ayında da bu kadar olmasa da kuvvetli bir yağış olmuş ve tüm kent, köyler, kazalar elektriksiz kalmış sokaklar günlerce buz pisti gibi kalmıştı. O zamanda siz başkandınız. Necip milletimiz  herşeyi biliyor ve neyin ne olduğunun farkında.” dedi.

Isparta’mız çok güzel hizmetler aldı Isparta’mız çok güzel hizmetler aldı

Haber Merkezi