Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Fatih Mahallesi halı sahasında vatandaşlarla buluştu. Buluşmaya AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, Akdeniz Bölgesi Isparta İl Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Osman Başpınar, Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in mahallelerine çok güzel hizmetler kazandırdığını söylerken, “Mahallemize yapmış olduğunuz çok değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor! LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor!

Başkan Başdeğirmen’in 5 yıllık hizmet sürecinden şehre yeni bir çehre kazandırdığına değinen Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Mahmut Ağun da “Isparta’nın gelecek bir 5 yılının daha Şükrü Başdeğirmen başkanımızla daha da güzel olacağına inanıyorum” görüşlerinde bulundu.

**HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ

Coşkulu karşılamadan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen bugüne kadar karşılıklı istişarelerle şehre güzel hizmetler kazandırdıklarını belirtti. Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonra da aynı istekle, sevgiyle, dostlukla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Büyük bir devletiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu destekleriyle Isparta’mız önümüzdeki günlerde daha da güzel olacak. Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız” dedi.

**AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR İÇİNDE YAŞAMASI

5 yıllık hizmet süresinin 2,5 yılının pandemiyle geçtiğini hatırlatan Başkan Başdeğirmen, “2,5 yıllık süreçte sizlere güzel hizmetler sunduk. Önümüzde yeni bir 5 yıl var. Amacımız bu 5 yılda da yaptıklarımızın çok daha fazlasını vatandaşlarımıza hizmet olarak vermektir. Bu hizmetlerimizle vatandaşlarımızın şehrimizde huzur içerisinde mutluluk içinde yaşamasını sağlamaktır” ifadelerinde bulundu.

**TOKİ KONUTLARININ ANAHTARLARI

13 MART’TA SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEK

Çeyrek asırdır bitirilemeyen ITKM’yi göreve gelir gelmez yaptıkları çalışmalarla Ispartalıların hizmetine Meydan AVM olarak açtıklarını ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Bizden önceki 10 yıllık süreçte şehrimize bir tane konut yapılmamıştı. Bunu başardık, 1.002 konut tamamlandı ve 13 Mart’ta sahiplerine teslim edilecek, bu yönde bir tarih verildi. Yeni 1.350 adet konutla ilgili projelerimizi hazırlamıştık, bakanlığımıza alanın devrini yaptık, 15 Şubat 2023 tarihinde ihalesi yapılacaktı. Ancak 6 Şubat depremini yaşadık. Önümüzdeki günlerde onun yeniden ihaleye çıkmasını bekliyoruz ve inşaatı yakın bir zamanda başlanarak bitirilmiş olacak” görüşlerinde bulundu.

Ispartalılara seçim öncesinde vermiş oldukları vaatlerin hemen hepsini yerine getirdiklerini, vaatlerin dışında da çok sayıda hizmetin şehre kazandırıldığına işaret eden Başkan Başdeğirmen, “Şehrimizin birçok eksiğini de tamamlamış olduk” derken yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

** TAZİYE EVİNİN YERİ BELİRLENDİ İNŞAATINA BAŞLANACAK

Vatandaşların görüşlerine büyük bir önem veren yönetim anlayışı taşıdıklarını aktaran Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, “Bizlerden bir talebiniz vardı, burada başkanlarımızla, büyüklerimizle oturup konuştuk. Bu talep Taziye Eviydi. İstenilen araziyi ayarladık, arkadaşlarımıza yerini gösterdik, yer beğenildi. Taziye Evinin yerini hazırladık, inşallah bunu hep beraber yaparak hizmete geçireceğiz” bilgisini verdi.

** ZABUN: 5 YIL HUZUR VE MUTLULUK İKLİMİYLE GEÇTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile, şehirde birçok güzel hizmetin altına imza attıklarına değinen AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun da “Huzurlu ve mutluluk içerisinde bir 5 yılı geride bıraktık. Huzur ve gönül iklimini oluşturduğu için Şükrü Başkanımıza teşekkür ediyorum. 5 yılın yaklaşık 2 yılı pandemi ile geçti. Sokağa çıkma yasakları vardı, herkes evinde oturmak zorunda kaldı. Bu zor günleri başta Cumhurbaşkanımızın o duruşu, ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ mantığıyla devletin her türlü imkanını vatandaşlarımızın hizmetine sunması bir tarafta Şükrü Başdeğirmen başkanımızın o kararlı, sevecen, insan odaklı bakış açısıyla bütün evlere hasta olanın, ihtiyacı olanın genç yaşlı kim olursa olsun evlerine kadar sıcak yemek servisi yapan bir belediye sürecini yaşadık” dedi.

** BAŞDEĞİRMEN KARALILIKLA SORUNLARA NEŞTER VURDU

ISPARTA’NIN KALBİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YENİDEN ATIYOR

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Isparta’da çok önemli işlerin altına imza attığına değinen Milletvekili Osman Zabun, “Cesur ve kararlı duruşuyla Isparta’nın yıllardır çözüm bekleyen sorunlarına neşter vurdu. Bunların tamama ermesinde önemli bir rol üstlendi. Isparta’nın merkezinde ITKM mezbeleliği vardı, adeta herkesin üzerinde oyuncak oynadığı bir tablo ortadaydı. Şükrü Başkan ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız ekibi geldi ‘biz Isparta’nın duran kalbini yeniden canlandırmak mecburiyetindeyiz’ dedi. Cesurca, kararlıca ve bütün risklerini de üstenerek ‘biz bu işi yapacağız’ dedi ve bugün Isparta’nın kalbi en güzel şekilde yeniden atıyor. Şükrü Başkanın kararlılığı olmasaydı bugün o mezbelelik aynı kaderiyle baş başaydı. Yine birileri diline doladı yok efendim onun getirdiği hizmet devam eder etmez. Eli kulağında otogarın terminal hizmeti verecek kısmını bütün zorluklara, büyük bir mali yük getirmiş olmasına rağmen tuttu ayağa kaldırdı. Terminal binası hizmete girmek üzere” dedi. 

** ÇOK DAHA BÜYÜK VE GÜZEL İŞLERİ

ISPARTA’MIZA KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK

AK Parti Milletvekili Osman Zabun, Başkan Başdeğirmen’le şehrin spor yatırımları, mesirelik alanlar başta olmak üzere çok sayıda hizmeti Ispartalıların hizmetine sunduğunu dile getirerek “İşte AK Parti Belediyeciliğinin tam da karşılığı bu. 5 yıllık süreçte yaşanan zorluklara rağmen o kadar iş üreten Şükrü Başdeğirmen, inşallah önümüzdeki 5 yılda sizlerin desteğiyle çok daha büyük ve güzel işleri Isparta’mıza kazandıracak. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Isparta’mıza hizmet etmek için hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da yukarıya taşımak için yine elbirliğiyle Şükrü Başkanla birlikte bakanlıklardan Isparta’ya getirilecek hizmetlerde sonsuz mücadele edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” görüşlerinde bulundu.

Vatandaşlarda Başkan Başdeğirmen’e şehre kazandırdığı birbirinden değerli hizmetler için teşekkür etti.

Belediye Bülten