Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in geçtiğimiz yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Isparta Gazeteciler Cemiyetine yapmış olduğu ziyarette müjdesini ve sözünü verdiği Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi inşaatına geçtiğimiz ay başlandı. 

Basın Merkezinin fizibilite ve proje çalışmaları daha önce tamamlanmıştı. Belediye imkanları ile yapımı gerçekleştirilecek olan Soner Toros Basın Merkezi inşaatına geçtiğimiz ay start verilmişti.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hizmete açılması planlanan Basın Merkezi’nde  3 oda, bir toplantı salonu, mutfak, mescit ve tuvaletler yer alıyor.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

İNŞAAT ÇALIŞMALARINI

YERİNDE İNCELEDİ

Bu arada Soner Toros Basın Merkezi inşaatını Belediye Başkan Yardımcıları ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezimizin yapım çalışmalarını Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Mustafa Baş ile birlikte yerinde inceledik. Basın Parkı içerisinde yer alan ve merhum Gazeteci Soner Toros’un isminin yaşatılacağı Basın Merkezimizin resmi açılışını 10 Ocak Gazeteciler Gününde medya mensuplarımızla birlikte yapacağız” dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Isparta Esnaf Odaları birliği yanındaki Eski Konur bahçesinin bulunduğu alanda yapımına başlanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi inşaatına başlanmış olmasından dolayı basın mensupları ile çok mutlu olduklarını belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, “Sağolsun Belediye Başkanımız iki yıl önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bu merkezin sözünü ve müjdesini vermişti. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı biraz gecikti ve bugünlere gelindi.  İnşallah bu merkezimiz üç ay gibi kısa sürede tamamlanarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hizmete açmanın mutluluğunu yaşayacağız. Isparta Basını adına güzel bir eser olacak. Bu konuda başta Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, hepsinden Allah razı olsun. Isparta Basını bu eseri Isparta Basınına kazandıranları hiçbir zaman unutmayacak” dedi.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı