Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sebze ve Meyve Hali esnafıyla bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi, esnafa hayırlı bol kazançlar diledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf buluşmalarına hal esnafıyla devam etti. Esnafa hayırlı bol kazanç dileklerini ileten Başkan Başdeğirmen, bu buluşmalardaki amaçlarının esnafın taleplerini dinlemek olduğunu söyledi.

Sebze ve Meyve Hali esnafı dışarda toptan satışın engellenmesini ve halden de kayıtsız hiçbir kimsenin alışveriş yapmamasını istediklerini dile getirirken, işyerlerinin çatılarında sorunlar yaşadıklarını ve yağmurda aktığını, genel bir tadilat için belediyenin desteğine ihtiyaç duyduklarını, bazı noktalarda da su birikintileri oluştuğunu ifade ettiler.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de dışarıdaki toptan satışın engellenmesiyle ilgili yaptıkları çalışmaların Sebzeciler ve Manavlar Odası ile birlikte daha da genişletileceğini söyleyerek esnafın rızkına mani olunmaması için gereken çalışmaların artırılacağını belirtti. Başkan Başdeğirmen, yağışların ardından biriken suların giderilmesi ve işyerlerinin çatılarının bakımı ile ilgili de daire müdürlerine talimat verdi.

İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu

Önemli konuları ele aldıklarını ve güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, buluşmanın ardından esnafa hayırlı işler ve bol kazanç dileklerini ileterek, kendilerini misafir eden esnafa teşekkürlerini iletti.