32 Gençlik Taraftar Grubu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyarete ‘Büyük Başkan, seni çok seviyoruz’ sloganlarıyla geldi. Taraftarlar Başkan Başdeğirmen’e kendilerine ve takıma verdiği desteklerden dolayı çiçek takdim ederek, 32 Gençlik atkısı hediye etti. Taraftara teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, “Büyük taraftar, sizlerde elinizden geleni yapıyorsunuz, Allah’ın izniyle başarıya ulaşıyoruz” dedi.

32 Gençlik Taraftar Grubu üyesi Okan Mert Karadağ, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e taraftarlara ve Isparta 32 Spor’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Karadağ, “Acılı günler yaşıyorsunuz, biz de taraftar grubu olarak bu üzüntüyü yaşıyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Acınızı bizde yüreğimizde yaşıyoruz. Dualarımız sizinle. Takımımıza ve şehrimize yaptığınız güzellikler için teşekkür ederiz” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 12’inci adam taraftarın takıma her zaman destek verdiğini ve takımı hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi. Isparta 32 Spor’un şehrin gururu olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Bazen taraftarsız maçlar oynanıyor. O zaman heyecansız bir maç oluyor. Taraftarla her şey çok daha farklı oluyor. Takım sizle daha güçlü. Sizler maçlara heyecan veriyorsunuz. Sizin vermiş olduğunuz 12’inci adam desteği çok önemli. Takımımızın bu sezon çok daha iyi yerlere geleceği inancındayım. İstanbul deplasmanında bende Sarıyer maçında tribündeydim” dedi.

Isparta 32 Spor’un bu hafta pazar günü 68 Aksarayspor ile deplasmanda karşılaşacağına değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, taraftar için otobüs tahsis edildiğini ifade etti. Başkan Başdeğirmen, “Bundan sonraki her deplasmanımıza taraftarımız için otobüs tahsis edeceğiz. Isparta Petrol Turizm’e bu konuda teşekkür ediyorum. Onlarla bu konudaki görüşmemde bizleri kırmadılar. Bundan sonraki tüm deplasmanlara Isparta Petrol Turizm’den otobüs alacağız. Kumanyaları biz ayarlayacağız. Sizlerin takımımızı deplasmanda yalnız bırakmamanızı sağlayacağız. İnşallah başarılı bir sezon olsun. Kavgasız maçlar olsun istiyoruz. 32 Gençlik bunun öncüsü olsun. Maçlara çıkarken dostluk mesajlarının yer aldığı pankartlar asılsın. Siz bu dostluk mesajlarının yer aldığı sloganlı pankartları hazırlayabilirsiniz. Biz size bu konuda destek verebiliriz. Bunu yaparsanız Türkiye’ye örnek olursunuz. Farklı bir kampanya ile bu işi devam ettirelim. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak WhatsApp, İnternetsiz İletişim İmkanı Sunacak