Hem esnafın hem de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Başdeğirmen, pazarda gerçekleştirdiği etkili ziyaret ile dikkat çekti.

Başkan Başdeğirmen, pazara gelerek esnaf ve vatandaşlarla birebir sohbetler gerçekleştirdi. Pazarın kalabalık atmosferinde esnaf tezgahlarını gezen Başdeğirmen, alışveriş yapan vatandaşlarla da sık sık karşılaştı. Ispartalı hemşehrilerinin nabzını tutan başkan, vatandaşın beklenti ve önerilerini dinleyerek çözüm önerilerini dinledi. 

BAŞDEĞİRMEN'E GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

Pazarda yapılan ziyaret sırasında bir tezgah önünde gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Başdeğirmen, kısa bir konuşma yaparak şu ifadelerde bulundu: "Bugün burada sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerle birlikte Isparta'yı daha da güzelleştirmek ve yaşanabilir kılmak için buradayız. Sorularınızı, önerilerinizi dinlemek ve birlikte çözümler bulmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Sarıdaş Tavsiye Edilen Kurbanlık Fİyatlarını Açıkladı Hüseyin Sarıdaş Tavsiye Edilen Kurbanlık Fİyatlarını Açıkladı

Başkan Başdeğirmen'in pazar ziyareti, vatandaşlar arasında olumlu bir etki bıraktı. Vatandaşlar, halkla doğrudan iletişim kurduğu için Başdeğirmen'i takdirle karşıladı.

Haber/ Ali Rıza Cesur