Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 197. yıldönümü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret etti. Personelle sohbet eden Başkan Başdeğirmen, zabıta teşkilatının şehir için önemli görevleri bulunduğunu ve bu görevi de başarıyla yerine getirdiğini söyledi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü Hilmi Efe, yaptıkları çalışmalarda kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Zabıta Müdürlüğü personeline Isparta’ya yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, zabıtanın ne kadar fedakarca görev yaptığının farkında olduklarını söyledi. Zabıta Müdürlüğünün vatandaşların sağlıktan güvenliğe kadar rahat yaşayabilmesi için her türlü hizmeti veren bir birim olduğunu ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Biz hangi toplantıya katılsak, hangi mahalleye gitsek her konu mutlaka zabıtanın yapacağı hizmetlere dönüyor. İşyerinin önüne konulan bir araç, motosiklet, pazar yerindeki etiketsiz bir gıda, marketlerdeki kullanım tarihi sona ermiş ürünler, ekmek gramajları gibi konularla ilgileniyorsunuz. Bu tür konularda etkin olunması zabıtanın ne kadar önemli bir birim olduğunu bize gösteriyor. Sizler demek ki yerinde ve zamanında ilgilenip, yapıyorsunuz ki vatandaşlar rahat olduğu için her şeyi sizden bekliyorlar. Belediyeye 24 saat, tatil, bayram demeden her zaman ulaşılabiliyor. Çünkü bizim bayrama, hafta sonuna, tatile göre ekiplerimiz nöbette. Isparta için önemli bir birimsiniz. Sizlerin vatandaşlarımıza olan davranışları, yapılan işleri sonuca ulaştırmak çok önemli. Zabıta sadece söylendiği zaman gidip gönül almak değil söylenen problemi çözmekle de yükümlüdür” dedi.

Isparta’nın yaşanabilir şehirler arasında üst sıralarda olmasının sebeplerinin bir parçası da zabıta teşkilatı olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Bu anlamda da size çok teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim daha nice 197 yıllar, daha nice böyle güzel yılları sizlere ve hepimize yaşatmayı nasip etsin. Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini artırıcı çok daha iyi hizmetleri yapmayı da bizlere nasip etsin. Aldığımız görev çok önemli bir görev. Toplumun içerisinde yeri olan bir görev. Polis denildiğinde nasıl insanların farklı görüş açısına giriyorsa zabıta denildiğinde de aynı görüş açısına giriyor. Bu sizin yaptığınız çalışmaların kaliteli üst seviyedeki hizmetinizden kaynaklanıyor. Zor bir görevdeyiz. Hiçbir vatandaşımızın aldığı hizmetin yeterli olduğunu düşünmeyin. Daha iyisini, daha güzelini yapmamız gerektiğinin bilincinde olmamız gerekir. Çok güzel ve hayırlı bir göreviniz var ama zor bir görev içerisindesiniz. Zabıta Haftanızı tekrar kutluyorum, Allah kolaylıklar versin. Zabıta Müdürümüz ve ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Zabıta Müdürlüğü personellerine kalem hediye ederken, ziyaret hatıra fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Öğrencilere deprem çantası hediye edildi Öğrencilere deprem çantası hediye edildi