Emeği ve alın teriyle onurlu yaşam mücadelesi veren kamu veya özel sektördeki tüm işçilerimizin bayram olarak kutladığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü önemli bir gündür.
Kişisel ve toplumsal refah ve mutluluk ancak kalkınmayla mümkündür. Kalkınma ise ancak çalışanların emekleriyle gerçekleşmektedir.  Emek insanın hayata kattığı en önemli değerdir. Mesleği, alanı, statüsü ne olursa olsun işini ciddiyet ve özveriyle yapan herkes toplumun en saygıdeğer bireyidir. İş ahlâkına sahip, çalışkan bireylere hak ettikleri saygınlığı kazandırmak, onlara maddi ve manevi haklarını teslim etmek işverenin yükümlülüğü olmakla birlikte verimliliği arttırmak için de vazgeçilmez bir gerekliliktir. 1 Mayıs, işveren – işçi iletişimini sağlayarak sürdürülebilir iyileştirmeler için karşılıklı anlayış oluşturma mücadelesinin sembol günüdür. 
Ülkemiz çalışanların haklarını korumak ve genişletmek için Cumhuriyet’in kurulduğu günden bugüne birçok adım atmış, sendikal haklar tanıyarak ve yasal mücadele zeminleri oluşturarak işçi işveren dengesini gelişmiş ülkeler seviyesine getirmiştir. 
En kutsal insani değer olan emek ile rızkını kazanan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, hepsine sağlık, huzur ve bereketli helal kazançlar diliyorum.

SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde! SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde!