Şehir Hastanesi Önünde Üst Geçite Yürüyen Merdiven Yapılacak Şehir Hastanesi Önünde Üst Geçite Yürüyen Merdiven Yapılacak

Isparta 32 Spor için tüm kentin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu değinilen açıklamaya katıldığını ifade eden Başkan Özdemir, “Çok değerli 32 Gençlik Taraftar Grubunun sayfasında yapmış olduğu paylaşıma Isparta 32 Spor Yönetimi olarak duyarsız kalamazdık.

Bu bağlamda biz kimseye düşman değiliz. Biz kulübümüzün menfaatleri için mücadele ediyoruz. Ve bu onurlu mücadeleye devam edeceğiz. AİLE’mize katılmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.
Hatırlanacağı üzere 32 Gençlik Bağımsız Taraftar Grubu ise şu paylaşımında bulunmuştu:

“ISPARTAMIZIN SON YILLARDA Kİ EN GÜZEL FOTOĞRAFI 

Bugün gerçekleşen Fatih Mahallesi Spor Kompleksi açılışına Valimiz Sayın Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Milletvekili Sayın Osman Zabun, MHP Milletvekili Sayın Basri Sönmez, Isparta Jandarma Komutanı Sayın İlker Şimşek, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Çelik, ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Şakir Uygun, Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hüdai Şahin, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Sayın Gültekin Özdemir ve oda başkanlarının katılımıyla Isparta'mıza bir kalıcı değerli tesisi kazandıran Isparta Belediyesine 32 Gençlik Taraftar Grubu olarak teşekkür ediyoruz.
Bu birlikteliğin devamlılığı, başarıların da artması için şehrimizin tek profesyonel takımı olan Ispartaspor'umuz çatısı altında tüm kenti, sivil toplum kuruluşlarını bağımsız taraftar grubu ve halk olarak tüm spor dalların da görmek istiyoruz

. Bu bağlamda öncelikle aradaki buzların erimesi için öncü olacağını düşündüğümüz ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Şakir Uygun'un ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Metin Çelik ve Ispartaspor Kulüp Başkanımız Sayın Gültekin Özdemir ile bir araya gelinerek ortak çalışmalara imza atılıp kulübümüzün başarılı biz sezon geçirdiği dönem de halkın inandığı kulüp başkanımıza maddi desteklerin sürdürülmesi açısından gerekli adımlar atılacak destek sağlamasını temenni ediyor en yakın zaman da kulübümüzün tesisleşme işlemlerinin de somut adımların atılmasını heyecanla bekliyoruz.”